ثبت نام در دوره های دپارتمان منابع انسانی و روابط کار

دپارتمان منابع انسانی و روابط کار مرکز آموزش های کوتاه مدت تخصصی کاربردی دانشگاه آزاد واحد تهران غرب برگزار می کند:
  • نام*نام کامل
    1
  • نام خانوادگی*نام کامل
    2
  • کدملی*لطفاً تمامی اعداد را به انگیسی وارد کنید
    3
  • نام پدر*نام کامل
    4
  • شماره موبایل*لطفاً تمامی اعداد را به انگیسی وارد کنید
    5
  • شماره شناسنامه*
    6
  • محل صدور شناسنامه*
    7
  • کارگاه آموزشی*فقط یکی انتخاب کنید
    MBA منابع انسانی (هزینه 10 میلیون تومان)
    MBA روابط کار (هزینه 10 میلیون تومان)
    8
  • ایمیل*آدرس صحیح ایمیل
    9
  • لطفاً شهریه دوره را فقط با استفاده از دستگاه خودپرداز بانک ملی به شماره کارت 6037991899549004 و شناسه واریز 272727272757، به نام دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب، پرداخت نموده و عکس فیش واریزی را آپلود نمایید. در صورت نیار با شماره واتس اپ 0912705124 و یا ایمیل Snaseri50@yahoo.com تماس حاصل نمایید. دانش پذیر امکان ثبت نام در هر دو دوره را داراست به شرط آنکه برای هر دوره به طور جداگانه این فرم را تکمیل و ثبت نماید.
    10
  • پرداخت نقدی شهریه شامل ۱۰ % تخفیف و مبلغ ۹ میلیون تومان. دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی ۱۰% تخفیف و مبلغ شهریه ۹ تومان. در صورت داشتن هر دو مورد فوق شهریه ۸ میلیون تومان است. شرایط پرداخت اقساط با توجه به موارد فوق پرداخت یک سوم شهریه جهت ثبت نام و مابقی در دو قسط
    11
  • عکس فیش پراختی*فایل عکس فیش خود را آپلود کنید عکس فیش را آپلود کنید