برگزاری دوره تخصصی MBA روابط کار برای اولین بار در ایران

۲۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۸ کد : ۶۵۵۰ اخبار تصویری

دوره تخصصی MBA روابط کار برای اولین بار در ایران در واحد تهران غرب آغاز شد.
استاد سعید ناصری مسئول دپارتمان منابع انسانی و روابط کار مرکز آموزش های آزاد کاربردی واحد در گفتگو با واحد روابط عمومی از شروع دور های تخصصی MBA در دو رشته منابع انسانی و روابط کار خبر داد.
 مشاور منابع انسانی و روابط کار در برندهای معتبر کشور با تاکید بر اهمیت دوره های MBA با گرایش های تخصصی در میزان رشد و توسعه مهارت های شغلی و توجه ویژه کارفرمایان و مدیران ارشد سازمان های معتبر کشور به جذب فارغ التحصیلان این دوره ها را بسیار مهم دانست و تاکید کرد حضور در دوره های تخصصی در کنار تحصیلات دانشگاهی عامل مهمی در جذب و استخدام و ارتقاء شغلی مدیران، کارشناسان و کارکنان در بخش های خصوصی و حتی دولتی می باشد.
عضو مراجع حل اختلاف وزارت کار متمایز بودن روش تدریس، استفاده از دانش علمی و تجربی روز اساتید، مطالب مهم و کاربردی بازار کار و تسلط اساتید بر جدیدترین قوانین مرتبط با دروس را از ویژگی های مثبت و کاربردی دوره های MBA برشمرد.
عضو سابق شورای تخصصی حل اختلاف دیوان عدالت اداری اظهار کرد با توجه به نیاز سازمان‌ها و شرکت‌ها در خصوص ارتقاء سطح دانش فنی مدیران و کارشناسان خود و بر اساس دانش و تجربیات خود دوره MBA روابط کار را برای اولین بار در کشور طراحی و در حال حاضر مدیران، سرپرستان و کارشناسان حوزه های اداری و منابع انسانی از برندهای بزرگ و معتبر کشور و حتی دانش پذیرانی از خارج کشور دانش پذیران این دوره هستند.
استاد ناصری شیوه انتخاب اساتید دوره را بر اساس جایگاه علمی، تجربیات و سوابق شغلی و اشراف بر علم روز موضوعات و تعامل منطقی با دانش پذیران اعلام نمود.

جهت ثبت نام و مراجعه به فرم ثبت نام اینجا کلیک کنید